APDT Prahova s-a pregatit in ultima perioada intens pentru targurile international cu materiale noi, a atras noi membrii in asociatie dornici sa se promoveze si sa promoveze alaturi de Asociatie – Prahova atat la nivel national cat si la nivel international, astfel ca la targurile international de turism alaturi de dl presedinte al APDT Prahova vor fi prezenti si alti membrii ai APDT Prahova.

Saptamana aceasta incep 2 targuri de turism , unul foarte important la nivel international, WTM London care se v-a desfasura intre 6-8 noiembrie a.c., iar celalalt foarte important la nivel national, TTR de la Romexpo 9-12 noiembrie a.c.. APDT va fi reprezentata la Londra de catre dl presedinte Adrian Voican, avand desk propriu in standul Romaniei, iar la Romexpo APDT Prahova participa cu standul prorpriu cu nr 22 in Hala B2 . In ziua de 11 noiembrie , in cadrul TTR la standul APDT Prahova vom avea degustare de vin de la Crama Basilescu.

Pe lângă participarea la Târgul de Turism WTM London, asociația s-a mai înscris prin Ministerul Turismului și la Târgul de profil ce va avea loc la Varșovia, între 23 și 25 noiembrie. la cea de-a 29-a ediție a Târgului Internațional de Călătorii și Turism.

Pentru TTR membrii APDT Prahova au pregatit oferte de Craciun si Revelion.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

Prahova promovata la targurile internationale de turism de la Londra si Varsovia, si la targul national de turism al Romaniei TTR editia de toamna 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *