Țuica, băutura tradițională românească, a fost sărbătorită la Vălenii de Munte, din Prahova, acolo unde a avut loc Festivalul Țuicii. Timp de trei zile, localnicii s-au putut delecta cu cele mai savuroase sortimente. Evenimentul devenit deja tradiție “Festivalul Tuicii” a fost organizat de catre Primăria și Consiliul Local Vălenii de Munte sâmbătă și duminică.

Programul pe scena din piaţa oraşului a început în fiecare zi de la ora 12.00 cu ansambluri tradiționale și trupe de copii cu dansuri moderne și a continua de la ora 18.30, cu artiștii consacrați Nicole Cherry, Johnny Romano, Vescan, Ioana Ignat, Andia, Whats up, Emilia Ghinescu, Raluca Diaconu, Luciana Matei şi mulţi altii.

La finalul evenimentului nu au lipsit focurile de articii.

La Azuga, a avut loc weekendul acesta „Surmont Electric MTB Teams Challenge” – un concurs prietenesc pentru echipe de 2 rideri experimențati pe e-mountain bike, cu probe cumulate în 3 zile de dat, care au străbătut cele mai spectaculoase, tehnice și sălbatice trasee din munții Baiului, dar și în bike park-ul Azuga.

În perioada următoare APDT Prahova participă la 2 Târguri internaționale de turism și anume în perioada 6-8 noiembrie 2023 la WTM Londra, în perioada 23-25 noiembrie la Târgul de la Varșovia, la ambele având desk propriu în standul României, iar în perioada 9-12 noiembrie la Târgul  național de turism de la Romexpo cu stand propriu de 12mp.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

 

 

„Patria prunelor” luată cu asalt la cea de-a XXIV a „Festivalului Țuicii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *