Luna octombrie are un debut puternic in ceea ce priveste evenimentele de toate felurile (muzicale, sportive, de divertisment).  Vom avea parte de o serie de concerte in Prahova, de petreceri si de ture cu bicicletele in zona Dealul Mare.

Gradul de ocupare in statiunile montane de pe Valea Prahovei a fost de 70 % Sinaia, 70% Azuga, 90% Campina, 90% Breaza.

Weekendul care tocmai s-a incheiat a avut loc la Tohani “Motofest Tohani 2023” .

Tot de vineri până duminică, la Mizil s-au desfasurat Serbările Toamnei. Vineri de la ora 17.00 a fost seară mizileană în care şi-au demonstrat talentul mai multe trupe de dans şi grupuri vocale de copii din Mizil. Sâmbătă şi duminică pe scena de pe terenul de sport al localităţii au urcat artişti ca: Georgiana Lăpădat,  Vasile Vădan şi multi altii.

Vineri, de la ora 20.00, la Eden Dream Garden în Ploieşti a avut loc deja tradiţionala petrecere de vineri Retro Nostalgia. Toţi cei care au dorit să danseze pe ritmuri retro au fost bineveniţi. Petrecerea a continuat şi sâmbătă de la aceeaşi oră.

Şi în acest weekend, ploieştenii s-au putut bucura de programul „După blocuri-teatru în cartiere”. Vineri, 6 octombrie, de la ora 18.00 , la Grădinița nr.30 – Bulevardul București s-a jucat Prostia omenească, iar sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 10.30 în Parc OZN Nord s-a jucat aceeaşi piesă.

In weekendul care urmeaza 13-15 octombrie au loc desemenea o serie de evenimente, dupa cum urmeaza :

Pe data de 13 octombrie, vineri, are loc la Baicoi concertul  Ducu Bertzi & Fiends la Club Touché incepand cu ora 22:00. Biletele se achita la intrare in club.

Incepand de pe 13 octombrie , vineri, si pana pe 15 octombrie, duminica, are loc la Sinaia evenimentul cu nr 18 din seria Happy Market – festival de shopping si divertisment.

Sambata, 14 octombrie, iubitorii de pedalat sunt invitati la o degustare specială de toamnă, într-o nouă ediție Bike&Wine, Sâmbătă (10.30 AM), la Conacul Cramei Licorna din Gura Vadului –  Dealu Mare.

Acestia vor pedala un traseu de ~20 de km pe dealurile din frumoasa zonă Tohani, pe drumuri puțin circulate, printre vii și înconjurați de natură, urmand ca mai apoi sa faca un tur ghidat al cramei Licorna Winehouse și o degustare custom de vinuri insoțite de mici gustari din branzeturi, masline, mezeluri. O experienta de neratat. Taxa de participare standard – 389 RON.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reunește într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Județean, consili locale, hoteluri, agenți de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianța pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanță, al grupului de lucru Organizații de Management al Destinațiilor (OMD) și de asemenea membru fondator și vicepreședinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Vacanțele la munte, mai ieftine în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *