Anul acesta, Rusaliile vin in continuarea Zilei Copilului, astfel ca romanii vor avea o minivacanta de 5 zile . Valea Prahovei este si de aceasta data in topul preferintelor turistilor.

In topul statiunilor preferate de catre turisti se numara Sinaia, Busteni, Azuga, care pana in prezent sunt ocupate in proportie de 80% Sinaia, in proportie de 80% Busteni, si in proportie de 90% Azuga .

Serviciile solicitate de catre turisti sunt: all inclusive, piscinele, spa-urile, jaccuzzi.

Majoritatea turistilor prefera sa faca drumetii, plimbari cu bicicletele, atv-urile sunt si ele la mare cautare.

Hotel Marea Neagra de trei stele din Sinaia este ocupat in proportie de 90% pentru minivacanta de Rusalii. Pentru 3 nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun inclus turistii vor scoate din buzunar 1200 Ron.

Hotel Carpathia de patru stele din Sinaia, este ocupat in proportie de 100% pentru minivacanta de Rusalii. Turistii au discount de 10% la rezervari .

Hotel Internațional de patru stele din Sinaia, este ocupat in proportie de 70% pentru minivacanta de Rusalii pana in prezent.

Hotel Mara de patru stele din Sinaia, este ocupat in proportie de 80% pentru minivacnta de Rusalii pana in prezent.

Alexandrion Experience de patru stele din Sinaia, este ocupat in proportie de 70% pentru minivacnta de Rusalii pana in prezent.

Voucherele de vacanta continua sa ajute turismul romanesc .

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinației, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepreședinte FAPT.

 

Ultimul weekend de primavara in Prahova – pregatiri pentru minivacanta de Rusalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *