Stațiunile de pe Valea Prahovei au fost ocupate în această minivacanță în proporție de 100%.

La Sinaia, au concertat de Ziua Națională a României Raluka alături de proiectul Balkanic , Alex Șveț, Daniel Trifu și Muzica Targoveasca , Grigore Gherman pe esplanada Casinoului Sinaia.

La Bușteni tot cu ocazia Zilei Naționala a României, atât turiștii cât și locuitorii orașului au fost onorați de prezența Fanfarei „Țara Bârsei” din Brașov.

Prezenți la eveniment au fost și Batalionul 21 Vânători de munte „General Leonard Mociulschi” Predeal; Jandarmeria Română; ISU Prahova; autoritățile locale; reprezentanții Consiliului Local Bușteni; Poliția Națională; Poliția Locală; angajații Primăriei; reprezentanții Școlilor din Bușteni; membrii partidelor politice; reprezentanții mediului economic; precum și alți distinși oaspeți.

Tot în această minivacanță s-a deschis oficial sezonul de schi la Bușteni.

„Începând din 2 Decembrie, pârtia Kalinderu va fi funcțională, cetățenii orașului Bușteni și copiii putând beneficia de gratuitate pentru serviciile oferite, mâine în intervalul orar 11.00 – 14.00”, a transmis Mircea Corbu – primarul orașului Bușteni.

În saptămâna care începe, pe data de 5 decembrie se inaugurează iluminatul festiv la Sinaia și Ploiești .

La Sinaia, evenimentul debutează cu un concert de colinde, susținut de Ansamblul de Datini și Obiceiuri de Iarnă “Codrulețul” din Vorona , Botoșani.

La Ploiești, în ajunul lui Moș Niculae, de la ora 18.00 are loc deschiderea festivă a iluminatului public ornamental în municipiul Ploiești care va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, în prezența copiilor, a părinților și bunicilor, precum și a reprezentanților administrației publice locale.

APDT Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

 

Prahova în topul preferințelor turiștilor în minivacanța de 1 Decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *