Peisajele autentice de toamna au fost atractia turistilor in zonele montane din Prahova in weekendul care tocmai s-a incheiat.

Gradul de ocupare in statiunile montane de pe Valea Prahovei au atins 60% in acest weekend.

La Sinaia Gondola Carp si Gondola Sinaia au functionat si au avut program normal, turistii bucurandu-se de plimbarile montane.

Turistii s-au putut bucura de produsele traditionale si handmade pe care le-au gasit la targul amplasat in oras.

La Busteni si Azuga vremea frumoasa a atras multi turisti si in acest weekend.

A fost un weekend plin de evenimente si la Ploiești, fie că a fost vorba de Târgul Meșteșugurilor Tradiționale organizat pe esplanada Palatului Culturii, Festivalul Castanilor in memoriam Gabi Dobre – Ploiești care a fost găzduit de Teatrul Toma Caragiu sau RAMATUELLE FEST din Păulești.

În plus, sâmbătă seara, începând de la ora 19.00, a avut loc proiecția de gală a filmului Mihai Viteazul / The Prince who became a legend of Europe la Cinema City Afi Palace Ploiesti iar sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, a avut loc inaugurarea expoziției „Acei oameni minunați și mașinile lor zburătoare” în prezența cosmonautului Dumitru-Dorin Prunariu.

Tot in cadrul acestui eveniment de la Palatul Culturii a avut loc in premiera filmul: OMUL COSMIC – povestea primului roman in spatiu.

Aceasta expozitie este deschisa pana pe data de 22 octombrie 2022 intre orele 10:00-18:00 iar accesul este gratuit.

„Deschidem săptămâna aviației, la evenimentul numit “Acei oameni minunați si mașinile lor zburătoare” organizat de SUNTEM ROMANIA! si partenerii sai” Adrian Voican presedinte APDT Prahova.

Apdt Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcțiuni de OMD, organizație de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la inițiativa ANAT. Aceasta reuneste intr-un parteneriat public-privat alături de Consiliul Judetean, consilii locale, hoteluri, agenții de turism, Camera de comert si industrie, UPG.

Apdt Prahova este membru in consiliul director al APT, membru activ al consiliului de brand al Romaniei, al grupului de lucru voucherele de vacanta, al grupului de lucru OMD, si de asemenea membru fondator si vicepresedinte FAPT.

Weekend autentic de toamna in Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *