În weekendul care tocmai s-a încheiat, gradul de ocupare în Judeţul Prahova a fost de 75%, turiştii alegând să petreacă aici un weekend fără restricţii, în timp ce SPA-urile, piscinele în interior şi evenimentele revin în actualitate cu restricţii ridicate parţial sau complet.

În săptămâna ce urmează, la Campina va avea loc expoziţia de artă “Imagocostum” cu ocazia zilei iei, transformând portul tradiţional românesc într-un mijloc de exprimare artistică. Expoziţia va avea loc la Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu, în perioada 24 iunie – 30 august.

La Sinaia, Noaptea Muzeelor invita turiştii la Castelul Stirbey Sinaia, unde 2 expoziţii temporare, „Femeia-artist”, „Artă tactilă”, cât şi expoziția permanentă a muzeului sunt disponibile în data de 12 iunie, pentru vizitare în intervalul orar: 19:00 – 24:00 (ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator), accesul fiind gratuit.

Tot în Sinaia, la un hotel de 4* situat la intrarea în Sinaia, în afară de piscina interioară şi exterioară, centrul balneo şi SPA, turiştii îşi pot exersa îndemânarea la un sport inedit, hotelul inaugurând începând cu luna iunie, un teren de squash.

“Turismul în Judeţul Prahova începe să resimtă efectele ridicărilor restricţiilor, evenimentele au început să fie organizate treptat, iar turiştii se bucura de vremea frumoasă şi de momentele artistice, culturale şi de divertisment. Urmează şi alte oferte şi evenimente în viitorul apropiat care, cu siguranţă vor încânta turiştii şi îi vor determina să revină în Prahova, regina vacantelor.” A declarat Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova.

Relaxare şi evenimente în Prahova la început de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *