StireAPDT Prahova stârneşte interes masiv la TOURISM. LEISURE. HOTELS 2016 de la Chişinău
 Chiar de la deschiderea oficială standul APDT Prahova a stârnit curiozitatea vizitatorilor şi în primul rând al oficialităţilor. Destinaţiile de pe Valea Prahovei sau de pe Valea Teleajenului au fost deosebit de apreciate  iar solicitarea  de a avea cât mai multe informaţii despre  întreg  judeţul Prahova a  fost şi ea deosebit de mare.

„Deschiderea este inimoasă, de subliniat este faptul că touroperatorii, asociaţiile  patronale şi cele de promovare din România vin la Chişinău cu mare drag. Poate că potenţialul de business la alte târguri internaţionale este mai mare dar la Chişinău venim ca acasă. Există de mulţi ani legături devenite tradiţionale  cu omologii privaţi şi guvernamentali din Republica Moldova, dar credinţa mea este că de acum trebuie să ne concentrăm cât mai mult pe targetarea unor ţinte concrete de cross promotion, cross-marketing, pe programe regionale, transfer de know-how, în general pe acţiuni concrete vizibile şi susţinute.

Mi-a făcut o mare plăcere prezenţa ambasadorului României în Republica Moldova, Marius Lazurca, am apreciat prezenţa viceministrului moldovean al economiei, Vitalie Iurca, la standurile româneşti şi am fost deosebit de onorată de faptul că în calitate de preşedinte  ANT am fost singurul invitat al unei  ţări străine să ţină un discurs la deschiderea oficială.

APDT Prahova este un partener constant al ANT şi ţin să amintesc aici că de  Adrian Voican mă leagă o veche prietenie şi îi port şi un deosebit respect pentru pasiunea şi energia ce o are pentru cauza turismului românesc. Apreciez toate acţiunile, vizibile şi constante, ale  APDT Prahova şi efortul acestei asociaţii, mai mult decât lăudabil, de a promova valorile turismului prahovean şi naţional. Felicit prezenţa APDT Prahova, alături de marea familie ANT, în standul României de la Chişinău şi mă bucură succesul de care îl văd că îl are aici.” – a declarat preşedintele ANT România, Anca Pavel Nedea.

Pe de altă parte, preşedintele APDT Prahova, Adrian Voican a spus: „Prezenţa noastră este tradiţională la Chişinău, premierea acestui an sunt pachetele  turistice de iarnă, pentru Crăciun şi Anul Nou pe rit vechi. Pentru Clienţii noştri din Republica Moldova am pregătit şi tarife speciale cu reduceri de  la 30% la 50% în cadrul programului înscrieri timpuri. Mă bucur că standul prahovean stârneşte interes şi remarc şi o prezenţă mai numeroasă a vizitatorilor la această ediţie a târgului moldovean”.

TOURISM. LEISURE. HOTELS 2016 deschis astăzi la Chişinău se află la cea de-a XXI-a ediţie, el se desfăşoară în cadrul MoldExpo şi va deschis vizitatorilor până pe 10 aprilie. Alături de APDT Prahova, la această ediţie  a târgului, mai este prezentă din Prahova Centrul Medical SanConfind Poiana Câmpina.