Convertor rapid click aici
Curs BNR valabil pentru 15.12.2017
Curs valutar BNR :

Despre noi

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT PH) este un parteneriat public-privat infiintat in mai 2008, la initiativa ANAT si a Camerei de Comert si Industrie Prahova alaturi de alti cinci membri importanti din Judetul Prahova.

La ora actuala, APDT PH are 10 membri marcanti (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Camera de Comert si Industrie Prahova, Consiliul Judetean Prahova,  Primaria Campina, Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti – Facultatea de Stiinte Economice, Hotel International Sinaia, Hotel Vigo Ploiesti, Hotel Cumpatu Sinaia, Hotel Mara Sinaia, Vila Camelia), fiind cea mai reprezentativa asociatie de promovare din domeniul turismului pe plan local.

Din octombrie 2009 este membru fondator al Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), alaturi de alte asociatii de profil din tara.

APDT Prahova organizeaza de sase ani Targul prahovean de turism ExpoVacanta si de 2 ani evenimentul international Criteriul primei zapezi.

Scopul organizatiei este dezvoltarea durabila si promovarea turismului din zona turistica Prahova, atat in tara cat si in strainatate.

Contact: Str. Cuza Voda, nr.8, cam 38

Tel/fax: 0244.522.052, Mobil: 0756.604.230

office@asociatiaturismprahova.ro

Persoane de contact: Adrian Voican - Presedinte, Anda Popa (fosta Baciu) - Secretar General